NIEUWS

Supervisor systeemtherapie
Sinds mei 2022 ben ik geregistreerd supervisor systeemtherapie bij de NVRG. Deze supervisie wordt geaccrediteerd door de NVRG (Nederlandse Vereniging Relatie en Gezinstherapie). Ik heb plaats voor supervisanten. Als je interesse hebt, vraag vrijblijvend informatie, het kennismakingsgesprek is kosteloos.

BEPP traumatherapie
Vanaf eind 2021 werk ik als basistherapeut BEPP (Brief Eclectic Psychotherapy for PTSD). BEPP is een traumatherapie, die volgens een vaste volgorde, de last van een schokkende gebeurtenis behandelt, die u ervaart.
De opleiding heb ik gevolgd bij ARQ Academy (Centrum 40-45). Deze traumatherapie vergroot mijn mogelijkheden om mensen die een schokkende gebeurtenis hebben meegemaakt te behandelen.

Lichaamsgericht werkend psycholoog NIP
Op 23 juni 2020 ben ik toegelaten tot het register Lichaamsgericht Werkend Psycholoog NIP. Dit betekent dat binnen de psychologische behandeling de verbinding tussen lichaam en geest extra aandacht krijgt. In de praktijk blijkt dat betrekken van lichaam en lichamelijke reacties in de gesprekken, een positief en diepgaander effect heeft dan alleen praten. Vraag gerust naar informatie over lichaamsgericht behandelen.


Links:

- NIP:        www.psynip.nl

- NVRG:    www.nvrg.nl

- SPI:        www.sensorimotorpsychotherapy.org

- VEN:       www.emdr.nl

- NZA:        www.NZA.nl

- Contractvrije psycholoog: https://contractvrijepsycholoog.nl/contracten/praktisch en doelgericht